Dit betekent familie voor Sjoerd (+ podcast)

In de podcastserie ‘De gezichten van MijnKerk’ maken we kennis met de mensen achter MijnKerk. Vandaag interviewt Niels Gillebaard Sjoerd Muller (37 jaar).

Sjoerd is dominee in Epe, werkt bij de radio, is vader en werkt ook bij MijnKerk. Hij vertelt wat familie voor hem betekent. Hij woont bijvoorbeeld naast zijn ouders, op zijn eigen geboortegrond. Bovendien ontdekte hij dat zijn oma niet zijn biologische oma is.

Beluister hieronder de podcast op Soundcloud. Subscribe via Soundcloud en mis geen enkele aflevering.

Een reactie op “Dit betekent familie voor Sjoerd (+ podcast)
  1. Avatar Marij-ke schreef:

Goedemorgen Sjoerd. Een rode reuze enveloppe met een advent(s)kalender vol. verwachting klopt mijn… Commerciële bijlage bij uw krant. Wat zo bijzonder was adventkalender terwijl ik het in typte verscheen een rood zigzaglijntje eronder. Mooi dat je jouw oma zo hebt laten schitteren als een ster in dit gesprek.