Gratis: boek en muziek bij The Passion

Gratis: boek en muziek bij The Passion

22 maart 2021 0

Paasevenement The Passion is op donderdag 1 april live te zien om 20.30 uur bij NPO 1. Benieuwd welke liedjes aan bod komen? Of wil je napraten met een inspirerend boekje? Bestel dan gratis het boekje of de cd met de muziek van The Passion.

Boekje The Passion
Je kunt gratis het boekje Ik ben er voor jou aanvragen. Hiermee kun je met een kleine groep napraten over The Passion. Bekijk de bijbehorende video’s voor één tot vier ontmoetingen tussen mensen die meer en minder vertrouwd zijn met het geloof en de kerk.

Muziek The Passion
Op de gratis aan te vragen cd Ik ben er voor jou cd staan zes bekende nummers die tijdens The Passion 2021 gezongen zullen worden. Eén van de liederen is ‘Ik ben er voor jou’ (I’ll Be There for You) door o.a. Freek Bartels. Ook ‘Als ik je zie in de hemel’ (Tears in Heaven) door Trijntje Oosterhuis staat op de cd. Overige artiesten die meewerken aan de cd zijn Leo Alkemade en Rob Dekay.

The Passion wordt mede mogelijk gemaakt door de Protestantse Kerk in Nederland. Het live evenement wordt op Witte Donderdag 1 april live uitgezonden om 20.30 uur door KRO-NCRV op NPO 1, NPO Radio 2 en NPO Start.

Foto: Willem Jan de Bruin (KRO/NCRV)

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Gastblogger
MijnKerk.nl