Gun jezelf rust tijdens het Zinzoekersweekend Ameland

Gun jezelf rust tijdens het Zinzoekersweekend Ameland

11 april 2023 0

Even los van studie, werk en thuis. Om even toe te komen aan jezelf. Geen luxe, maar noodzaak omdat geloof en God zo gauw verdrongen worden door alles wat in dit drukke jaar door elkaar loopt. Wil jij ook even uitpluggen uit alle dagelijkse beslommeringen en je drukke offline en online leven? Kom dan naar het Zinzoekersweekend op Ameland van 9-11 juni 2023. We organiseren dit juist in deze drukke tijd, omdat zoveel mensen dat nodig hebben.

In de drukte kunnen geloof en God zomaar een beetje in de verdrukking komen. Vaak komen we er niet aan toe. En alles gaat door elkaar lopen als je geen plek hebt om met vrienden samen te komen, te werken, te sporten; maar ook om je geloof te verdiepen, te zoeken en te vragen, en het leven te vieren. Daardoor kom je niet aan alles voldoende toe. En dat terwijl je steeds doorjaagt. We staan altijd ‘aan’. Mag die drukte ook een keer uit? 

Unplugged op Ameland

Ja, dat mag. Als jij het jezelf gunt. Want wat heb je hard gestudeerd, gewerkt of doorgezet als je geen werk meer had. Tijdens het Zinzoekersweekend pluggen we even uit. Even in real life, met jezelf, de schitterende natuur, met anderen die dat ook zoeken, voor echt contact. Met jezelf, met anderen, en met je bronnen.

Orde op Ameland

We zoeken zo met elkaar naar wat orde in de relatieve chaos van alles wat we doen en waarvan we de ballen in de lucht houden. Alles lijkt soms even belangrijk en evenveel recht te hebben op onze tijd en energie. Maar wat heeft voor jou prioriteit? Wat geeft jou energie en wat kost je energie? We gaan het ontdekken. Jij mag het gaan ontdekken. Kom je ook? 

Van 9-11 juni 2023 nodigen we je uit voor het Zinzoekersweekend op Ameland. Kijk voor meer informatie op onze Zinzoekerspagina. Hier kun je je ook aanmelden voor dit weekend. We zien je graag!

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Otto Grevink
Otto Grevink