Gun jezelf rust tijdens het zinzoekers-weekend Ameland

Gun jezelf rust tijdens het zinzoekers-weekend Ameland

1 mei 2021 0

Even los van werk en thuis. Om even toe te komen aan jezelf. Geen luxe, maar noodzaak omdat geloof en God zo gauw verdrongen worden door alles wat in dit drukke jaar door elkaar loopt. Wil jij ook even uitpluggen uit alle dagelijkse beslommeringen en je drukke offline en online leven? Kom dan naar het zinzoekersweekend op Ameland van 11-13 juni en 27-29 augustus. We organiseren dit juist in deze drukke tijd, omdat zoveel mensen dat nodig hebben.

Het afgelopen was voor velen een jaar van thuis werken, thuis leren en studeren. Soms ook thuis onderwijs geven, en heel veel doen. Werk en thuis op dezelfde plek: ze raakten veel meer met elkaar vermengd dat we misschien eigenlijk willen. En dus doen we ‘s avonds nog even waar we niet aan toe kwamen, of in het weekend. Want we deden een boodschap tussendoor, haalden de kinderen op. Of ze waren gewoon thuis, en je kwam niet aan alles toe. Misschien ben jij ook wat aan je huis gaan doen. Want ja, je ziet nu wat er moet gebeuren of wat je graag zou willen als je vaker thuis bent. Maar dat komt er ook weer allemaal bij.

Geen drukte op Ameland

In de drukte kunnen geloof en God zomaar een beetje in de verdrukking komen. Vaak komen we er niet aan toe. En alles gaat door elkaar lopen als je geen plek hebt om met vrienden samen te komen, te werken, te sporten; maar ook om je geloof te verdiepen, te zoeken en te vragen, en het leven te vieren. Daardoor kom je niet aan alles voldoende toe. Terwijl de coronakilo’s sneller komen dan jij ze eraf kan bewegen, kun je zomaar geestelijk ondervoed raken, en jaag je maar door. We staan altijd ‘aan’. Mag die drukte ook een keer ‘uit’? 

Unplugged op Ameland

Ja dat mag. Als jij het jezelf gunt. En je mag het jezelf gunnen. Want wat heb je hard gewerkt, doorgezet, ook als je geen werk meer had maar wel veel zorgen! Tijdens het zinzoekers-weekend ‘unplugged’ pluggen we even uit. Even in real life, met jezelf, de schitterende natuur, met anderen die dat ook zoeken, voor echt contact. Met jezelf, met anderen, en met je bronnen.

Orde op Ameland

We zoeken zo met elkaar naar wat orde in de relatieve chaos van alles wat we doen en waarvan we de ballen in de lucht houden. Alles lijkt soms even belangrijk en evenveel recht te hebben op onze tijd en energie. Maar wat heeft voor jou prioriteit? Wat geeft jou energie en wat kost je energie? We gaan het ontdekken. Jij mag het gaan ontdekken. Kom je ook? 

Van 11-13 juni en 27-29 augustus nodigen we je uit voor het zinzoekersweekend ‘Unplugged’ op Ameland. Kijk voor meer informatie op onze zinzoekerspagina. Hier kun je je ook aanmelden voor dit weekend. We zien je graag!

close

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Otto Grevink
Otto Grevink