Infoblogs

Mijn Kerk verbindt mensen met elkaar om te ontdekken welke hoop, inspiratie en verbondenheid er ligt in het leven met God. We willen mensen helpen in hun zoektocht naar God, naar geloof. We zijn een christelijke kerk en spreken vanuit die christelijke traditie.
Over een paar onderwerpen schreven internetdominees Janneke Nijboer en Otto Grevink een infoblog (blog met daarin veel informatie verwerkt). Deze infoblogs staan hier bij elkaar. Ze zijn afzonderlijk te lezen, maar verwijzen wel naar elkaar.

Overzicht van de infoblogs:

Vluchtelingen.

In gedachten en gebed denk ik aan hen die gevlucht zijn terwijl ik de kaars ontsteek. Leg het in gebed neer in de hand van God.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer ik vraag u om kracht om moed en vertrouwen. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij help ons op de weg die wij gaan amen.

Jula en haar vader, moeder en broertje

troost en kracht in het leven zoals het gegeven is.

Mezelf

Voor een tweede kindje... En vertrouwen dat God voor mij zal zorgen. Dat er niet weer opnieuw complicaties zullen zijn. Heer ik bid u om.een wonder. Ontferm u over ons!!!