Je lichaam is je tempel, dus zorg er goed voor  (+ video)

Je lichaam is je tempel, dus zorg er goed voor  (+ video)

16 november 2019 1

Bewegen en gezond eten: dat zijn cadeau´s aan jezelf. Het kost tijd en moeite, maar je toont ook respect naar jezelf en naar de bron van ons bestaan, wat we God noemen. In dit filmpje vertelt dominee Niels wat hij doet om voor zijn lichaam te zorgen en waarom hij dat doet.

Niels zegt: “Je hebt je lichaam ontvangen, het is zelfs de plek waar God woont, waar je God ontmoet. Zorg daar goed voor, het gaat immers een leven lang met je mee.”

Hoe zorg jij voor je lichaam?

close

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Niels Gillebaard
Niels Gillebaard
Een reactie op “Je lichaam is je tempel, dus zorg er goed voor  (+ video)
  1. Marij-ke

    Beste ds. Niels. Wat mij de laatste tijd steeds meer opvalt dat de stenen voor broodverkoper wel erg dominant aanwezig is. Hij gaat rond als een briesende leeuw. Maar vooral als een listige slang. Draait alles om maakt volgers tot beeldslaven. Laat volgers massaal hem eren in stadions tot de nok gevuld. Spelen worden broodspelen massaal dansen om het gouden kalf.
    Men zwemt,rent,loopt,roept om het hardst. Het lichaam moet presteren met oppeppers tot het er bij neer valt. En dan komt de rekening en die is zuur. Voor jou een ander en het circus begint van voor af aan nieuw ronden nieuwe prijzen.

    9 juli 2019

Reacties zijn gesloten.