Je leven een cijfer geven: geef jij het jouwe een 7,6?

Dat 85% van de 18-15 jarigen tevreden is met zijn leven is een mooie uitkomst van een onderzoek dat het Centraal Bureau van Statistieken aanhaalt. 1,4 miljoen mensen in Nederland vallen onder deze groep jongeren. Het schijnt dat de uitkomst ongeveer overeenkomt met die van de gemiddelde Nederlander.

Je leven een cijfer geven

De gemiddelde Nederlander geeft zijn leven een 7,6. Niet verkeerd, maar ook niet fantastisch toch? Best moeilijk om je leven een cijfer te geven. Want welke factoren neem je daar in mee en hoe zwaar weegt het een ten op zichte van het ander? Bovendien zijn ‘dingen’ met elkaar verweven…

Wat vind jij belangrijk? – Donderdagdiscussie

Wat in jouw leven zou heel zwaar meetellen in dat cijfer? Wat vind jij belangrijk.En gaat het wat jou betreft dan goed op dat punt of zou je beter willen? En ook: geef jij je leven ook een 7,6? Laat het ons en elkaar weten!

 

 

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:
MijnKerk.nl

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
 •  

  alle mensen

  Vrede en begrip voor en door mensen zodat iedereen kan en mag zijn wie hij of zij wil zijn.
 •  

  Marijke

  Heer dank u dat U ons laat zien waar wij voor bedoeld zijn. Dat wij met uw Woord aan ons gegeven op weg mogen gaan. U bood ons een helpende hand bij het ontsteken van deze kaars. In gedachten leggen we al onze noden in uw hand.Heer wij danken u dat wij u in stilte mogen ontmoeten en uw licht mogen door geven aan elkaar.
 •  

  Onze dierbare overleden zoon.

  Wij blijven van jou houden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars