Dominee Ebi Wassenaar

Voor dominee Ebi Wassenaar, die op 21 november zwaargewond gevonden werd in haar kerk in Rhenoy. Vandaag meldt de scriba van de PKN René de Reuver dat ze hoopt weer met Pasen in haar kerk te zijn. Ze hoopt weer als dominee aan de slag te kunnen ondanks haar halfzijdige verlamming. Ze verblijft in een revalidatiecentrum. Bij bezoekers van MijnKerk.nl is veel belangstelling voor haar. Beterschap!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jou.

God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.

Dennis Everon

Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖

Mia

Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken