Ds. Ebi Wassenaar

Vreselijk! Ook in onze kerk (Katholieke Kerk in Baarn) wordt er meegeleefd!
Wij bidden voor herstel.

One comment on “Ds. Ebi Wassenaar
  1. Avatar Anja schreef:

Beste ds. Wassenaar,

ik weet niet, hoe het op dit moment met uw gezondheid is gesteld. Naar ik hoop, is er wat verbetering zichtbaar en voelbaar. Ik wil u laten weten, dat ik met u meeleef en wens u veel kracht en moed om vol te houden, ook voor uw partner. Bovenal wens ik u, dat het Licht en de Liefde van de Ene, die door Jezus een menselijk gezicht heeft gekregen, u mag verlichten en verwarmen. Dat Kerst voor u en uw partner ondanks, ja in alles, voelbaar mag zijn.
    Ik wens u een goed herstel toe, zodat u straks weer in staat zult zijn, om Gods Woord van Liefde voor ons mensen te verspreiden.(Maar waarschijnlijk doet u dit ook al op uw ziekbed!)