MijnKerk.nl
Op MijnKerk.nl zoeken we samen naar hoopvolle momenten van geluk en geloof in een chaotisch en druk leven.
Lees de blogs

Familie van Charles.

Terwijl ik de kaars ontsteek denk ik aan hen. Zijn vrouw, en vader en opa van zijn kinderen en kleinkinderen welke hem zo plots moeten missen door zijn plotselinge sterven. Heer wees hen nabij op de weg die zij moeten gaan. Help hen geef hen kracht om dit plotselinge verlies te dragen. Zo ook aan een ieder die om hen heen staan.Heer ontferm u over hen op die moeilijke weg van afscheid nemen en loslaten,amen.

mantelzorgers

Soms is het zwaar, maar het is net als met voor je kinderen zorgen, het is niet voor altijd .. Ik heb nu geen ouders meer, allebei verloren dit jaar maar ik ben dankbaar dat ik een minstens een paar dagen per week voor hun heb gezorgd.Je hoeft dan niet te denken had ik maar.. Veel sterkte voor mantelzorgers en wat je doet , doe het met liefde dan is het zeker goed

Alle mensen met een onvervulde kinderwens

Graag brand ik een kaarsje voor alle mensen die een onvervulde kinderwens hebben! Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om steeds weer hoop te hebben maar steeds weer teleurgesteld te worden!