Kaarsjes

Wil je een kaarsje aansteken voor iemand die ziek is, iemand die je mist of iemand die je een hart onder de riem wilt steken. Op MijnKerk.nl kun je dag en nacht kaarsjes aansteken. Wij bidden met je mee.

Kaarsjes

Fam nicky verstappen

Dat het onserzoek duidelijkheid en rust mag brengen

Ben en zijn vrouw Wil.

Het lijkt zo'n uitzichtloze situatie....... Vrede en rust voor allebei
  •

Rebecca Schofield en iedereen die geinspireerd kan worden door haar, iedereen dus

een meisje om bij stil te staan..een kort maar vruchtvol leven. Rebecca Schofield RIP

Annja Schild

Al jaren ziek met verschillende ziekten Oa reuma, In de gewrichten en weke deken, SLE(lupus) Het lichaam keert zich tegen zichzelf en breekt het lichaam af oa Ontstekingen in het bindweefsel Een aantal autoimmunziekten Ook Struma Door de lupus gaat zij steeds verder achteruit Haar immunsysteem is nul Heel bevattelijk Haar geest wil nog zoveel maar haar lichaam werkt niet mee Heeft veel pijn

Annja Schild

Ze is al jaren ziek met verschillende ziekten Oa reuma, In de gewrichten en weke deken, SLE(lupuus) Het lichaam keert zich tegen zichzelf en breekt het lichaam af Moet om de dag blaadspoelingen doen Een aantal autoimmunziekten Ook Struma Door de lupus gaat zij steeds verder achteruit Haar immunsysteem is nihil Zij = heel bevattelijk Haar geest wil nog zoveel maar haar lichaam werkt niet mee

Voor buitengesloten mensen.

12 zuilen hemelhoog spant God dag aan dag zijn Tent. Juichend galmen luide klanken Gloria in Exelsis Deo. Heer wees ons nabij in onze noden, Heer ontferm U over ons. Omstraal ons met uw onophoudelijke Liefde. Wees onze Gids,naar een land van louter Licht.

DOOR GERRITS 19 NOV.2006 +

HAAR LAATSTE WOORDEN WAREN ALLES = LIEFDE .

Familie R.

Dat er snel duidelijkheid zal ontstaan over de ontstane verwijdering en dat die ook snel opgelost zal worden. God, geef alle partijen aUb wat zij nodig hebben om weer tot elkaar te komen

Mijn moeder

Omdat mijn moeder ziek is en voor de derde keer tegen die rot ziekte moet vechten. Heel veel sterkte mam!
  •

Mijn oude, met geloof worstelende gelovige vader

Mijn vader, 85 jaar oud, protestant, samen met mijn moeder, proberend nog flexibel te zijn naar veranderingen om hen heen: andere kerkgang van zijn kinderen, maar dezelfde Christus centraal. Een vader, worstelend met zijn beperkingen en fouten uit het verleden, uitziend naar Rust en liefde. Worstelend met verstand en gevoel en hoe dit uiten.....een mooie man, waar ik veel mee bots.

Voor alle drukke gezinnen

Voor gezinnen waarin het door de drukte van alledag moeilijk is om met geloof bezig te zijn of iets van God te ervaren. Dat zij door anderen gezien en geholpen worden.

Zeventien kinderen

Ze hebben allemaal een naam, ieder kind, zeventien namen. Om hen heen zeventien keer ouders, broers en zussen, grootouders, vrienden, kennissen, leerkrachten. Deze vlam van ver overzee ongemerkt en stil in dit verdriet Mijn gebed als een vonkje troost
  •

De slachtoffers van de schietpartij school in Florida

Een 19-jarige man schoot zeventien mensen dood op een school in Florida. Voor hun ouders, broers en zussen, opa's en oma's, klasgenoten en vrienden en vriendinnen.God, help hen! En voor de oud-leerling die deze daad pleegde; wat ging er toch in hem om?

dominee Janneke Nijboer

Dominee Janneke gaat afscheid nemen van MijnKerk.nl. Ik ben dankbaar voor wat ze voor MijnKerk.nl betekent heeft, voor de mensen die in haar verhalen, die vaak heel persoonlijk zijn, herkenning vonden. En aan wie Janneke een luisterend oor biedt. Voor een moedige vrouw, die na 3,5 jaar afscheid van ons neemt. Ga met God!

voor mijzelf

Dat alles goed mag gaan met het plaatsen van de implantaten!

Meest recente berichten: