Kerk op schoot – podcast

Kerk op schoot – podcast

7 oktober 2019 1

Vandaag is Sjoerd in Sint Michielsgestel, daar vinden in de Protestantse Kerk ‘Kerk op schoot’ vieringen plaats. Dat zijn sprankelende, belevingsgerichte diensten voor hele jonge kinderen. Hij gaat hierover met Annet in gesprek.

In de Week van de Opvoeding voert Sjoerd gesprekken over opvoeden en geloofsopvoeding. Luister mee!

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Sjoerd Muller
Sjoerd Muller
Een reactie op “Kerk op schoot – podcast
  1. Marij-ke

    Goedemorgen Annet.

    Kerk op schoot. Het is alweer een jaar of vijf geleden. Het was in een middagdienst in juni een dienst samen met verstandelijk beperkten. Het verhaal door Lucas 15:8-10 verwoord. We gingen opzoek met bezem, stoffer en blik. We zochten overal.En ja daar vonden we het muntje grote blijdschap. Hier dacht ik aan. Toen ik ongezien bij jullie aanschoof om jouw kerk op schoot mee te beleven. Bedankt voor je delen van je talent.

    Een vrouw heeft tien zilveren munten. Ze raakt er één kwijt. Dan steekt ze toch een lampje aan om hem te zoeken. Veegt de vloer aan en zoekt in elk hoekje. Net zo lang tot ze de munt vindt. En als ze die gevonden heeft, roept zij haar vriendinnen en buren bij elkaar en zegt:,, Laten we samen blij zijn. Want de munt die ik kwijt was, heb ik teruggevonden.” Neem van mij aan,” zei Jezus, net zo blij zijn de engelen van God over één buitenbeentje dat er weer bij mag horen.”

    14 oktober 2019

Reacties zijn gesloten.