Bekijk hier de Paasviering voor kinderen

Bij veel christelijke scholen stond de afgelopen week de paasviering op het programma. Nu de scholen gesloten zijn, kunnen ook de vieringen niet doorgaan. Speciaal voor kinderen organiseert de Protestantse Kerk in Nederland in samenwerking met scholen in Tilburg, Waalwijk en Sprang-Capelle en pioniersplek Zin op school een online-paasviering vanuit de Opstandingskerk in Tilburg.

Matthijs Vlaardingerbroek, verhalenverteller, poppenspeler en goochelaar, en Marcel Zimmer, liedjesschrijver en zanger werken mee. Samen met dominee Otto Grevink en zijn team van coronaviering.nl maakten zij een feestelijke, gezellige en bemoedigende paasviering voor basisschoolkinderen.

Lees ook: Ideeën voor Pasen uit het boek ‘Geloven met Plezier’