Bestel gratis dit vrolijke vragenspel

Bestel gratis het vrolijke vragenspel Het Goede Verhaal. Hiermee duik je samen met je gezin in bijbelverhalen. Zo leer je meer over mooie, spannende en onbekende verhalen uit de Bijbel en ontdek je met elkaar wat die verhalen met jullie leven te maken hebben.

Je kunt het spel gratis bestellen via deze website. Je ontvangt het spel dan binnen ongeveer drie weken automatisch in je brievenbus. Voorwaarde hiervoor is wel dat je toestemming geeft om benaderd te worden door de Protestantse Kerk in Nederland met een vrijwillige giftvraag. Wil je dat liever niet, dan is het spel voor €2,50 te bestellen in de webwinkel. Wil je meerdere spellen bestellen (à €2,50 per stuk) dan kan dat ook via de webwinkel.

Ervaring

Levi (6): “Yes, yes, yes, ik kan zo vier punten verdienen. Ik ga denk ik winnen.” Hij heeft een kaart over ‘het beloofde land’ en besluit een vraag te stellen aan Sem (4). “Simson is supersterk. Wat zou jij doen als je supersterk was?” Sem: “Een hut bouwen in het bos.” Lees het verhaal ‘Een spel om dóór te vragen’ >

Ga jij het spel bestellen?

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Mijn kind
7 november 2019
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief