Bestel hier het Kliederkerk Zomerboek

Voor deze zomer kun je hier het Kliederkerk Zomer boek bestellen. Het is een veelzijdig doe-boek voor het hele gezin. Ontdek op een creatieve manier met elkaar het bijzondere verhaal van de schepping. Met leuke opdrachten voor binnen en buiten, grappige spelletjes en vragen om over te praten voor jong en oud. Voor op vakantie, in de auto of gewoon lekker thuis.

Wat gaan we door een gekke tijd met de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken.
In deze tijd worden we geconfronteerd met gebrokenheid en onze eigen kwetsbaarheid. Waar en wie is God in deze situatie? In de bijbel wordt verteld dat Hij de Schepper is die aan het begin staat van het leven en de wereld mooi gemaakt heeft. Iets om vast te houden, juist nu.

Kliederkerk ZOMER is een handreiking voor families om thuis aan de slag te gaan met het bijbelverhaal over de schepping. Het is bedoeld om jong en oud te helpen samen tijd door te brengen, het verhaal te ontdekken en in gesprek te gaan met elkaar en met God.

Het boekje kost € 1,95.

2 reacties op “Bestel hier het Kliederkerk Zomerboek
  1. Avatar joke verweij schreef:

ik zou graag een tiental kliederkerk zomerboekjes bestellen voor onze kerk in België. Kan dat op deze manier? Het adres is Kapel de Olijftak, pa Joke Verweij, Pastorijveld 94, 2180 Ekeren

• Avatar Wilma Kruithof schreef:

Beste Joke, dank voor je aanvraag. Via deze link kun je ze direct bestellen! Hartelijke groet!