Bestel nu gratis Moments: magazine over geloofsopvoeding

Ontvang nu gratis Moments: drie bewaarmagazines met waardevolle artikelen, interviews en praktische ideeën om met geloofsopvoeding in je gezin aan de slag te gaan.

Je kunt kiezen uit drie magazines, gericht op de leeftijd van je kinderen:

  • Moments voor ouders van kinderen van 0-8 jaar
    Een gezin met jonge kinderen is altijd in beweging. Hoe maak je in deze gezinsfase keuzes? Hoe en wanneer begin je met geloofsopvoeding? In deze uitgave van Moments lees je tips, praktijkvoorbeelden en bezinnende artikelen zodat je op jouw moment inspiratie krijgt om zelf momenten te creëren om op je eigen manier je geloof te delen.
  • Moments voor ouders van kinderen van 8-12 jaar
    Opvoeden met geloven. Je kinderen iets meegeven over de waarde van het leven. Dat er meer is dan je ziet. Aandacht voor elkaar, zorg voor anderen, voor het milieu.. en wat die dingen met geloven te maken hebben. Hoe vertaal je geloofswaarden naar het gewone leven van alledag? Van ruzie maken tot feestjes bouwen. In Moments lees je over het verbinden van wat je gelooft met de dagelijkse dingen.
  • Moments voor ouders van jongeren van 12-18 jaar
    Je puber opvoeden: het is soms al moeilijk genoeg. Laat staan opvoeden met geloven. Hoe ervaren andere ouders dat? Hoe kun je je kind iets meegeven zonder dat het er dik bovenop ligt of zo moeizaam gaat allemaal? In Moments vind je ervaringsverhalen, ideeën en doe-dingen om je als ouder van pubers te inspireren bij het opvoeden met geloven.

Vul hier het formulier in en ontvang het gratis magazine Moments. 

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Mijn kind
21 maart 2019
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief