Organiseer thuis je eigen kliederkerk (+ gratis download)

Download hieronder een kliederkerkviering voor thuis. In een kleine groep, bijvoorbeeld als gezin, kun je aan de slag gaan met thema’s als herkenning, inspiratie en vrijheid. Samen ontdekken, samen vieren en samen eten.

Deze keer aan de hand van het verhaal over het Pinksterfeest. Dit verhaal vind je in de Bijbel in Handelingen 2, vers 1 tot en met 4. Alle bijbelteksten komen uit de Bijbel in Gewone Taal. Bij Kliederkerk doet iedereen mee! De activiteiten zijn bedoeld voor mensen van alle leeftijden. Voor kinderen én volwassenen.

Download hier het programma Kliederkerk thuis – Pinksterfeest.

Deel je wat je ontdekt en gemaakt hebt? Laat het weten via social media met #kliederkerkthuis of stuur een mail naar info@mijnkerk.nl