Palmpasen vieren met je kinderen

Het is morgen Palmpasen.  We denken dan terug aan het verhaal dat Jezus werd binnengehaald als een echte koning. Mensen zwaaien met palmtakken en zingen ‘Hosanna voor de Koning’. En in de kerk zouden we het feest samen vieren en met alle kinderen een grote palmpaasstok maken. Dat kan helaas nu niet, omdat er veel mensen ziek zijn. Maar we kunnen het wel thuis vieren!

Ben je nog op zoek naar een sprankelende, belevingsgerichte Palmpasen thuisviering voor kleine kinderen? Dan hebben we goed nieuws voor je: Kerk op Schoot heeft een speciale thuisviering ontwikkeld waarmee je met je baby, peuter of kleuter gewoon Palmpasen kan vieren. Liedjes, gebedjes, het Palmpasen verhaal en een palmpaasknutsel maken allemaal onderdeel uit van de viering. En je steekt natuurlijk je eigen kaarsje aan.

Doe je mee?