Winactie: Bookazine voor ouders met LEV

In samenwerking met de Protestantse Kerk Nederland lanceert LEV een bookazine voor aanstaande en nieuwe ouders. Hiermee kun je samen in gesprek gaan over de verandering van partner naar ouder en alles wat daarbij komt kijken.

De auteurs hebben dit bookazine over liefhebben en verwachten met veel liefde samengesteld. Wij spraken hen even kort:

• Annette Bronkhorst:We hebben een bookazine gemaakt om in te bladeren, om een gesprek mee te beginnen over de onderwerpen die jullie aanspreken.
  • Friso Mout: “Je hoeft niet persé te beginnen bij pagina 1, maar kies er samen één uit die jullie aanspreekt. Óf tip je partner over een thema dat je aanspreekt en raak er daarna over in gesprek.”
  • Wilco van Snippenberg: “LEV is een bookazine met creatieve communicatiemiddelen, mét vragen, maar zónder antwoorden. Voel je vrij om LEV te gebruiken zoals jullie dat zelf het prettigst vinden.”

Winactie

Word jij binnenkort vader of moeder? Of zijn jullie net een gezin geworden? Dan kun jij het bookazine winnen. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder of onderaan het bericht op Facebook laten weten waarom jij dit boek zou willen winnen. Meedoen kan tot en met maandag 8 april 2019.

Niet gewonnen, maar lijkt het je wel leuk om te hebben of kado te doen? Niet getreurd, het bookazine is te koop voor 15 euro via de webwinkel van de Protestantse Kerk