Zo kun je als gezin aan de slag met Pasen

Wil jij thuis met kinderen aan de slag met (Palm)Pasen? Organiseer je eigen kliederkerk thuis.

Download hier Kliederkerk thuis – (Palm)Pasen

Met Pasen lijkt het alsof al het werk van Jezus opeens niets meer waard is, hij is gebroken door de doodstraf en het lijkt alsof zijn boodschap van liefde niet meer bestaat. Jezus’ en Zijn boodschap lijken eerst helemaal kapot. Maar na de opstanding wordt Zijn boodschap nog waardevoller.  Als gezin kun je aan de slag gaan met thema’s als verdriet en nieuw leven.

Samen ontdekken, samen vieren en samen eten, de bekende ingrediënten van een kliederkerk. En deze keer aan de hand van het Paasverhaal. Dit verhaal vind je in de Bijbel in Matteüs 26:2 – 28:20, Marcus 14:12 – 16:14, Lucas 12:1 – 24:35 en Johannes 18:1 – 20:28. Alle bijbelteksten komen uit de Bijbel in Gewone Taal. Dit programma is een kliederkerkviering voor thuis en wordt je aangeboden door de Protestantse Kerk.