Leuk dat je ons tijdens of na Graceland hebt gevonden. Welkom bij Reisgenoten, waar je “Geloof, hoop en liefde to go” kunt vinden. 

Liefde, community of gemeenschap zijn belangrijke woorden in het christelijke geloof. Je mag van elkaar houden en om elkaar geven. Maar wat is dat soms ingewikkeld in een wereld die zo snel verandert. Misschien voel jij je helemaal niet thuis is een kerk maar verlang je wel naar vriendschap of een plek om te zijn en te delen. We zijn benieuwd hoe jij dit beleeft!

Praat mee!

Over ons

Reisgenoten wordt mogelijk gemaakt door de Protestantse Kerk in Nederland. Het is is bedoeld voor mensen wel christen willen zijn (of dat niet precies weten), maar zich niet zo thuis voelen in een kerk. 

Reisgenoten heb je in alle soorten en maten: mensen met twijfel aan geloofsuitspraken, mensen die zich niet thuisvoelen in het kerkgebouw of bij een vereniging, mensen die geloof meer zien als een oefening of gewoon omdat het leven zo gelopen is. 

Samen willen wij zoeken naar uitdagende en frisse vormen van wat het betekent om Jezus te volgen. Zou jij mee willen doen? Vul het formulier in met je naam als we je mogen benaderen voor Reisgenoten. We willen namelijk graag ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Welke inhoud en welke vormen passen het beste bij jou?

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.