MENUMENU

Wat trek jij aan en waarom? – Beautiful met de feestdagen

Het is bijna weer kerst en dat betekent dat er ook weer veel foto’s gemaakt worden. Snelle kiekjes en echte familieportretten. Je ontmoet familie en ziet je beste vrienden. Genoeg redenen om goed voor de dag te willen komen.

Maar hoe ga jij daar mee om?

Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden. Van strak in een fantastisch mooie kerstjurk en met make-up die je doet stralen tot een gewone spijkerbroek met een rode rendiertrui en zonder make-up maar natuurlijk wel lekker naar shampoo ruikende haren. En van alles hiertussen in.

Op verschillende websites en in tijdschriften krijg je allerhande beauty tips en kledingadviezen. Zomaar zeggen dat het niet belangrijk is, gaat dan waarschijnlijk ook niet op. Want ja, vaak doet aankleden met net wat meer aandacht wel iets voor de sfeer. Het geeft je een feestelijke uitstraling. En inderdaad… het hangt natuurlijk wel af van wat je gaat doen met kerst.

Vertel: wat trek jij aan? en waarom?  

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Mijn lijf
21 december 2017
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars