MENUMENU

Wat trek jij aan en waarom? – Beautiful met de feestdagen

Het is bijna weer kerst en dat betekent dat er ook weer veel foto’s gemaakt worden. Snelle kiekjes en echte familieportretten. Je ontmoet familie en ziet je beste vrienden. Genoeg redenen om goed voor de dag te willen komen.

Maar hoe ga jij daar mee om?

Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden. Van strak in een fantastisch mooie kerstjurk en met make-up die je doet stralen tot een gewone spijkerbroek met een rode rendiertrui en zonder make-up maar natuurlijk wel lekker naar shampoo ruikende haren. En van alles hiertussen in.

Op verschillende websites en in tijdschriften krijg je allerhande beauty tips en kledingadviezen. Zomaar zeggen dat het niet belangrijk is, gaat dan waarschijnlijk ook niet op. Want ja, vaak doet aankleden met net wat meer aandacht wel iets voor de sfeer. Het geeft je een feestelijke uitstraling. En inderdaad… het hangt natuurlijk wel af van wat je gaat doen met kerst.

Vertel: wat trek jij aan? en waarom?  

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Mijn lijf
21 december 2017

[views]
Kaarsjes:
 •  

  nelleke

  is toch nog een goed jaar geweest steeds alles goed bid dat volgend jaar ook goed komt
 •  

  T

  Dat T. weer volwaardigmlid mag zijn v. D.B. Hulp en Licht, Leiding voor T. Bescherming van een groot schild van Licht om T heen. Dat T niet te gronde gaat aan de eigen fouten.
 •  

  Harold

  Ik bid God dat Harold rust en vrede in zijn hoofd mag krijgen
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars