Kom ook naar het Graceland Festival

Van 16 tot en met 19 augustus 2018 vindt de vierde editie van Graceland Festival plaats op de Paasheuvel in Vierhouten. Graceland Festival sluit met liefde de idealist en de realist, de criticus en de positieveling, de kerkganger, kerkloze en de kerkplanter in. Op Graceland Festival ontdek je prikkelende praters, intieme en meeslepende muzieksets, meditatie, grote en kleine kunst en natuurlijk goed eten en drinken.

Onder de vlag van de klassieker Graceland van Paul Simon, centreert het festival in 2018 zich om de thema’s inclusiviteit en acceptatie. We have reason to believe, we all will be received in Graceland. Net als vorig jaar vliegt het festival dit aan als uitnodigend experiment, niet als opgelegd dogma. Er is volop ruimte om te zoeken, te vieren en te experimenteren met wat het betekent om te verwelkomen en je welkom te weten. We nodigen je uit er helemaal bij te zijn, met je eigen verhaal, overtuiging, leeftijd, huidskleur, beperking, geaardheid of manier van (on)geloven. Graceland Festival laat zich met dit thema uitdagen en inspireren door de radicaal inclusieve leefstijl van Jezus.

Programma

Het programma met muzikanten, (klein)kunstenaars, acteurs, theatermakers, sprekers, schrijvers, trainers en coaches laat zich kenmerken als intiem, verrassend, verdiepend en ontspannend. De eerste namen die we mogen rondbazuinen, zijn Rue Royale (UK), J’Accuse (NL), Charles Henri Maulini (FR) en Half a Mile (NL).

Tickets en informatie

Tickets voor het festival zijn nu te koop via de website. Op social media komen speciale kortingsacties voorbij en wordt het laatste nieuws gedeeld. Volg het festival via de website, op Facebook, Twitter en Instagram.

 

 

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Mijn lijf
30 juni 2018
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief