Mooie muziek: Nothing else matters…

10 oktober 2014 2

Arend-Jan schrijft erover: “Deze songtekst begon te openbaren tijdens mijn eerst relatie. Een bijzondere relatie met een vrouw. Ik ga daar verder niet op in, deze relatie is allang over en uit. Het was een hele bijzondere relatie waarbij ik voelde dat de buitenwereld ons een beetje vreemd aankeek. Zo van: “Waar zijn jullie mee bezig?”. Maar wij hadden toen zoiets ‘niks van aantrekken, het is ons zo overkomen’. Na een paar maanden zagen wij in dat het wel een hele bijzondere relatie was en zij vond dat ik op zoek moest gaan naar iemand die beter paste bij mij. Het was voor mij wrang dat de relatie uit ging maar ik zag toen ook in dat ik verder moest gaan zoeken naar iemand die beter bij mij paste.
Tegenwoordig vind ik de tekst goed passen bij mij en het ongrijpbare. Misschien is dit wel Hij voor mij. Er zijn vele zinsneden die toepasbaar zijn op mijn persoontje nu op dit moment. Zoekend naar wat ik wil in mijn leventje.”

Bedankt Arend-Jan! ‘Nothing else matters’ staat al jaren hoog in de Top2000. Ik ben het nummer gaan waarderen toen een bruidspaar mij bij het huwelijken de doop van hun zoons vroeg of dit nummer gedraaid mocht worden. Hij, een stoere marinier, vond dat dit nummer alles zei.
De tekst en vertaling hangen bij Arend-Jan aan de muur:
tekst Metallica

 

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Gastblogger
MijnKerk.nl
2 reacties op “Mooie muziek: Nothing else matters…
 1. Conrad

  Mooi nummer inderdaad. Werd door Iris Kroes gezongen in de Top 20000-viering in De Arke in Drachten. Iris is min of meer buurmeisje van die kerk.

  10 oktober 2014
 2. Truus

  Mooi Arend-Jan zeker nu ik de vertaling zie komt het binnen ik heb dit nummer gelijk via spotify aan mijn muziek toegevoegd.
  Bedankt voor de tip.

  10 oktober 2014

Reacties zijn gesloten.