Wat heb je aan Pinksteren? (+ video)

Wat heb je -naast misschien een extra vrije dag- aan Pinksteren? In dit filmpje legt dominee Niels uit waar Pinksteren over gaat.

Niels zegt: Pinksteren is gebaseerd op een verhaal uit de Bijbel. De Geest van God kwam over de leerlingen van Jezus. Daarna gingen zij de wereld in om de liefde van God te delen. Met Pinksteren werden tegenstellingen overbrugd. Daarom is vandaag een mooie dag om hetzelfde te doen. Maak eens een praatje met iemand die je niet goed kent en leg verbinding met de ander.”

Wat doe jij tijdens Pinksteren?

Een reactie op “Wat heb je aan Pinksteren? (+ video)
  1. Avatar Marij-ke schreef:

Vandaag een bijzondere dienst bekeken welke vanuit de Broederkerk in Bolsward werd uitgezonden. Hoe verschillende mensen uit velen hoeken van Nederland zich talentvol inzette daar werd ik heel blij van! Ik geef het graag aan jullie door.