Om Liefde

De komende week staat bij MijnKerk in het teken van Huub Oosterhuis. Je weet wel, de dichter, theoloog, schrijver van vele kerkliederen, de vader van Tjeerd en Trijntje en denker. Een man die het geloof binnen en ook zeker buiten de kerk zocht en vond. Het centrale thema in zijn uitgebreide oeuvre is: Liefde.

Onlangs waren we te gast bij Huub Oosterhuis op zijn kantoor in de Rode Hoed Amsterdam. We hebben uitgebreid gesproken met deze bijzondere en wijze man en we raden je met aan om je te laten inspireren door zijn kijk op het leven met God.

Daarom gaan we komende week maar liefst vijf podcasts, meerdere blogs en vlogs delen. En we delen een speciale uitvoering van een van zijn bekendste liederen: “Om Liefde’.

Huub Oosterhuis: 'Geef de moed niet op'

Virtueel koor MijnKerk

Download de gratis poster 'Om Liefde'

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.