Online paasvieringen voor gezinnen en scholen

1 april 2021 0

Ook dit jaar geen paasvieringen in aula’s op scholen en in kerken voor kinderen en hun gezinnen. Sommige klassen of hele scholen zitten zelfs in quarantaine thuis. Hoe vier je dan Pasen? Gelukkig zijn er dit jaar ook weer een heel aantal mooie online paasvieringen te kijken, die je met de klas of thuis met je gezin kunt bekijken. Een paar vind je hieronder.

Zin op school

Deze Paasviering is door de pioniers van Zin op School opgenomen op de Juliana van Stolbergschool voor scholen en gezinnen

Pasen met de Zandtovenaar

Op zaterdag 3 april om 19.20 uur is Pasen met de Zandtovenaar op televisie. Met Jamai als Jezus en Anne Appelo als Maria. De uitzending wordt op zondag en maandag herhaald op NPO Zapp.

Kliederkerk

Voetjes van de vloer!De Palmpasen viering van Kliederkerk met Trinity kun je terugkijken via deze link.

Eigen Passion

Jongeren van een protestantse gemeente hebben de plaatselijke passion buiten op de parkeerplaats van de kerk Het Anker opgenomen. Eerst hebben ze enkele uren overdag geoefend en daarna zijn de opnames begonnen. Bekijk hier het resultaat.

Verus (voortgezet onderwijs)
Hier vind je links naar video’s van de online paasvieringen voor primair en voortgezet onderwijs van Verus. Ook prima te gebruiken voor thuis.

Heb je tips voor ons? Laat het ons weten. Hoe vier jij dit jaar Pasen?

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Otto Grevink