Op zoek naar verdieping en rust? Ga mee met Mijnkerk Unplugged!

Op zoek naar verdieping en rust? Ga mee met Mijnkerk Unplugged!

5 januari 2022 0

Ben jij op zoek naar spiritualiteit, zingeving, rust en verdieping? Wij hebben een plek van ontmoeting met elkaar met jezelf en met God, waar we weekenden organiseren voor zinzoekers. In juni gaan we naar Ameland. Ben jij erbij?

Ameland is dé plek om even los te komen. Om even stil te staan en jezelf af te vragen: Welke keuzes heb ik gemaakt? En welke rol speelt het geloof of zingeving in mijn leven? Te midden van alle drukte van werk, opleiding, relaties en eventuele kinderen biedt het zinzoekers-weekend op Ameland je de kans om op adem te komen.

Op weg naar Ameland laat je het vaste land los als je op de boot stopt. Je zult op Ameland ervaren dat je leven vertraagt en dat je onthaast in de rust van de natuur. Op het eiland kun je door de stilte, de ruimte en de rust ervaren dat hemel en aarde elkaar even raken. De afstand tot je normale leven en de eenvoud die je op Ameland ervaart geven je inzicht. Hier kom je op verhaal.

Wat gaan we doen?

Otto Grevink en Sandra Gaakeer van Mijnkerk.nl vertellen over bronnen die hen inspireren en nieuwe kracht geven. Ook breng je zelf in kaart waar jij energie van krijgt en wat energie kost. Tijdens een wandeltocht o.l.v. Sijbrand Alblas langs de lege stranden en door het pittoreske Hollum gaan we hierover in gesprek.

Ga jij een weekend unplugged op Ameland? MijnKerk.nl ontvangt je bij pioniersplek De Plaats met een programma van vrijdagavond tot zondagmiddag. Samen genieten van rust en ruimte. Met stilte, goede gesprekken, lekkere lunches en diners, en alles wat het schitterende eiland te bieden heeft. Het enige wat je hoeft te doen is: de boot te pakken… Durf jij het aan?

Datum: 10,11 en 12 juni 2022
Kosten: € 150 per persoon (exclusief overtocht en accommodatie).

Bekijk de impressievideo van het weekend in augustus 2021!

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Gastblogger
MijnKerk.nl