Op deze website vind je handvatten om het christelijk geloof een plek te geven in je dagelijks leven. Met herkenbare blogs, inspirerende video’s en praktische tips. Juist als je merkt dat je je plek niet meer zo goed kunt vinden in een bestaande kerk, is MijnKerk er voor jou.

We ontwikkelen plannen voor een vernieuwend online platform rond zingeving en geloven in 2022. In de loop van volgend jaar gaat Mijnkerk.nl daarin op, in combinatie met een offline aanbod. We bouwen door want de (online) wereld staat niet stil. Bovendien merken we een veranderende behoefte. Omdat we op de achtergrond gaan bouwen aan een vernieuwd platform, merk je dat ook op de website van MijnKerk en social media-kanalen. Er verschijnen minder vaak nieuwe berichten.

We willen je in de loop van 2022  om mee te denken over het nieuwe platform en verwerken dat in een nieuw geheel. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen of daaraan bijdragen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MijnKerk.

MijnKerk is onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. Heb je vragen? Mail naar mijnkerk@protestantsekerk.nl of bel (030) 880 1880 (maandag tot en met donderdag van 9.00 – 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 – 16.00 uur).

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.