Corona verandert de wereld niet (+ podcast)

Corona verandert de wereld niet (+ podcast)

19 mei 2020 1

In de ellenlange rijen voor de IKEA, de Media Markt en de Action ziet Sjoerd een onheilspellend voorteken: corona is voor mensen geen uitgelezen kans om hun leef- en consumeerpatroon radicaal om te gooien. Zodra het kan, willen we weer terug naar ons vertrouwde leven: we sparen nu alleen onze verlangens op. Een korte podcast over verandering, vakanties én Jezus en de rijke jongeling.

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Sjoerd Muller
Sjoerd Muller
Een reactie op “Corona verandert de wereld niet (+ podcast)
  1. Marina

    Misschien willen bepaalde mensen niet veranderen. Maar ik wil het wel. En dat was ook al voor de corona crisis zo. Ook ik wil wel eens wat anders zien dan elke dag maar als ik de fiets pak ontdek ik toch elke keer weer een ander paadje, zolang als ik hier al regelmatig rondfiets, of ik zie wat onverwachts.. Een groep puttertjes, roofvogels die ik in mijn jeugd nooit zag..
    Ik hoop ook nog wel eens wat verder weg te gaan, maar het is geen moeten. Misschien volgend jaar… Het is hier zo goed toeven dat er hier ook veel mensen heen komen van andere provincies en landen. Gelukkig weten zij die binnenweggetjes en paadjes niet allemaal te vinden. Ik heb pas weer een heerlijk tentje ontdekt met de lekkerste ijsjes..Echt genieten… Ik ben eigenlijk gelukkiger om spullen weg te brengen. En ik ben blij met een boek van de kringloop.. Ik vind geen geluk bij Ikea. Wel in een boterbloempje in mijn tuin of het verzorgen van de vogeltjes die elke dag reikhalzend op mijn dak neerstrijken. Ik hou de hoop dat er toch een grote groep mensen is die nadenken over hoe ze weer verder gaan en of het duurzamer kan. En evt compenseren. Ik hoop dat echt veel mensen dit zo gaan doen. Hopen en bidden dat we toch zijn wakker geschud. En niet meteen weer teruggrijpen op het oude..

    19 mei 2020

Reacties zijn gesloten.