Rebecca zoekt zin: in gesprek met haar zus over eenvoud (+ podcast)

4 juni 2020 2

Tweede podcast ‘Over de zin van het leven’. In dit levendige gesprek praat Rebecca met zus Joyce over genieten van de eenvoud in deze coronatijd en haar innerlijke worstelingen over de eenzaamheid van anderen. En over hoe het haar geloof en dromen beïnvloedt.

Joyce geniet van de eenvoud van deze tijden. Omdat er minder màg, ontdek je weer de eenvoud van het leven. Zij waardeert dit, maar worstelt ook met de eenzaamheid die andere mensen juist ervaren. In dit interview deelt ze met ons haar gedachten, vragen, mijmeringen, oplossingen en dromen.

De podcast begint en eindigt met het lied: ‘Zeg me dat het goed komt’ gezongen door haarzelf en haar man David. Ze schreven dit lied in 2017 voor de theatervoorstelling ‘De stem van zand, het verhaal van Izaäk en Rebecca’ die ze samen speelden in verschillende kerken.

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van MijnKerk

Rebecca Schoon
2 reacties op “Rebecca zoekt zin: in gesprek met haar zus over eenvoud (+ podcast)
  1. Avatar

Anoniem

Joyce en Rebecca, wat een mooi visionair verhaal over de hemel op aarde hebben jullie gedeeld. Het lied wat gezongen werd is prachtig!
    Warme groet, Wim en Diny

5 juni 2020
  2. Avatar

Nellie

Wat een mooi, puur en rustig interview Rebecca. Ook bedankt Joyce voor je openheid.

7 juni 2020

Reacties zijn gesloten.