Podcasts MijnKerk

Ben je op zoek naar een podcast over zingeving, wil je op adem komen of heb je gewoon zin in een mooi verhaal? Je vindt het allemaal in de verschillende podcasts van MijnKerk.

Abonneer je op onze podcasts via je favoriete app:

Blijf kalm met een Psalm

Iedere werkdag verschijnt de podcast Blijf kalm met een Psalm. In deze podcastserie komen alle 150 Psalmen aan bod. In de podcast worden de Psalmen (deels) voorgelezen, maar het is wel handig om dat later alsnog zelf te doen. Sjoerd en Janneke pikken er een gedeelte uit wat raakt, wat verwondert of waar ze vraagtekens bij hebben. Misschien zijn hun vragen ook de jouwe.

Je kunt je op de Psalmenpodcast abonneren via de volgende apps:

Rebecca zoekt zin

In de podcastserie Rebecca zoekt zin gaat Rebecca op zoek naar de zin van het leven, de liefde, het geloof. Dat klinkt zwaar, maar is het niet. Als je wat wilt opsteken over het leven, je eigen relatie eens tegen het licht wil houden of gewoon wil genieten van een mooi verhaal: luister naar deze podcast!

Meditatie met Niels

Mediteren, is dat niet een beetje zweverig? Of moeilijk? In deze serie podcasts ontdek je samen met Niels wat meditatie voor jou kan betekenen en hoe het precies in zijn werk gaat. Mediteren helpt je om in het ‘nu’ te leven. Het verleden is geweest, de toekomst moet nog komen. Het ‘nu’ is ook het moment waarop je God kunt ontmoeten. Meditatie helpt je bij het dat bewustzijn, helpt je om je open te stellen voor God.

Coronapodcast

Corona kan ervoor zorgen dat je onzeker of onrustig bent. Je kunt rondlopen met vragen als: hoe lang duurt dit nog? Waar eindigt dit, en wanneer? In deze podcast is dominee Sjoerd Muller aan het woord. Hij zou kunnen zeggen: ga maar naar God en dan komt het wel goed. Maar dat geldt niet voor iedereen. Daarom heeft hij een heel ander advies. Deze coronapodcast is een bemoediging voor je dagelijks leven en sluit af met een gebed.

Meer podcasts van MijnKerk

Wil je meer podcasts luisteren van MijnKerk? Dat kan! Je vindt hier onder andere christelijke podcasts, verhalen over zelfvertrouwen en opvoeding, en we zoeken uit wat de link is tussen Jezus en Jon Snow uit de populaire serie Game of Thrones. Nieuwsgierig? Zoek ons dan op via je favoriete podcast-app:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.