2016 is gekomen, ik vertrek…

Welkom in 2016: een nieuw jaar. Ik wens je goede moed toe, om aan het jaar te beginnen. Ik heb zelf altijd een licht katergevoel begin januari: ‘Daar gaan we weer’. Gelukkig slijt dat ook altijd.
Ik hoop dat je niet bang bent voor de wereld en wat er gebeurt, maar dat je kijkt naar alles wat er goed gaat, naar wat mooi is. Er gaat weer van alles gebeuren en veranderen: en dat is goed. Ik zet vandaag zelf een stap en die heeft te maken met internetkerk MijnKerk.nl. Ik vertrek.

Drie jaar geleden begonnen we met een piepklein team met als doel mensen te inspireren via website en sociale media. Ik durf te zeggen dat we met een inmiddels groot team aan vrijwilligers veel bereikt hebben. Mijn ideaal was en is om lichtvoetige, gelovige inspiratie te bieden: troost en bemoediging. ‘Jij mag er zijn zoals je bent en God houdt van jou’: is mijn boodschap.

Ontroerend
Ik ben de eerste om toe te geven dat alles aan MijnKerk.nl ook beter kan, maar ik ben tevreden met wat we bereikt hebben: MijnKerk.nl heeft naamsbekendheid, 6000 trouwe bezoekers per maand, 5000 likes op Facebook. Ik ben trots op de 90 kerken die enthousiast een Top2000-kerkdienst organiseerden. Maar bovenal ben ik blij met de vele ontroerende contacten die ik ondertussen had met jou en andere bezoekers.

Zegen
Na drie jaar is voor mij het moment om de fakkel door te geven. MijnKerk.nl is toe aan een volgende fase. Hoe dat er uit zal gaan zien, zal in de komende tijd blijken. Zolang zal ik actief blijven. Ik bedank jullie voor alle reacties, bezoekjes, meedenken, meeschrijven aan onze MijnKerk community.
Voor onze weg door 2016 wens ik dat de weg ons tegemoet zal komen,
dat de wind steeds in onze rug zal zijn,
dat zachte buien onze velden beregenen
en dat God tot ons weerzien ons zal bewaren in de palm van zijn hand.
Tot ziens!

fred@mijnkerk.nl

9 comments on “2016 is gekomen, ik vertrek…
 1. Avatar Marina schreef:

  Veel geluk en inspiratie op uw verdere pad!

 2. Avatar Harry schreef:

  Bedankt voor het werk tot nu toe. Het Woord verspreiden is niet altijd een makkelijke opdracht. Dank voor het afzien, doorzetten bij tegenslagen en vasthouden aan het geloof.

 3. Avatar Monique schreef:

  Dit bericht kwam voor mij onverwachts.ik wil u bedanken.voor alles.uw woorden uw preken uw lage kerk drempel.ik persoonlijk heb hier veel aan gehad.en gaf me toch het gevoel dat ik ondanks het vaarwel zeggen van de kerk.toch Gods woord kon blijven horen.dank u wel dat u tussen ons in stond.gewoon bij ons stond.in alle levens gebeurtenissen.ik wens u al het goede toe.Gods zegen.en de zegen die u uit sprak die me nog steeds diep van binnen raakt.wens ik u ook nu toe….nogmaals dank u wel om wie u was …en bent en zijn zal…

 4. Avatar kleeblatt schreef:

  Wat jammer, maar ik wens u natuurlijk het allerbeste groetjes van Maria.

 5. Avatar Martin Visser schreef:

  Beste Fred,
  Dank je wel dat hè dit mede mogelijk hebt gemaakt.
  Ik wens je veel succes en toewijding in de stappen die je nu gaat nemen in je leven.
  Ik blijf je volgen.

 6. Avatar Truus. schreef:

  Een Dominee die volop in het leven staat vanaf de eerste dag was ik fan van de mooie woorden en vooral de muziekkeuze muziek geeft kracht en ik zag altijd weer uit naar de keuze die U maakte de vooral Elvis dat was muziek dat kwam regelmatig voor ik ga U missen maar wens alle goeds voor de toekomst dank Fred voor de zegeningen die ik heb ervaren ik wens U een gezegende tijd toe.
  Een liefdevolle groet.
  Truus.

  • Avatar Pieter schreef:

   Jammer dat jullie niet langer betrokken (kunnen) blijven. Bedankt voor al jullie mooie bijdragen. Het was, is en blijft een prachtige proeftuin op internet. Ik ben altijd erg blij geweest met jullie frisse inzet.

 7. Avatar Fred Omvlee schreef:

  Beste mensen, bedankt voor jullie fijne reacties. MijnKerk.nl gaat gewoon door in de volgende fase, Janneke Nijboer blijft en ik draag samen met Adrie goed over per 1 april. Ik blij zelf uiteraard ook online bereikbaar via alle sociale media.

 8. Avatar Marianne schreef:

  Verrassend en toch niet. Waarde Fred, behouden vaart en veel zegen en plezier bij wat je allemaal onderneemt en nog gaat ondernemen. Hartelijke groet, Marianne (voormalig eindredacteur)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

3 januari 2016
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief