Een dik boek voor de zomer…

Ik lees graag een dik boek in de zomer. Wat lees jij graag?
En hoe breng jij de zomer door?
Laat het ons weten.
Uit een ander dik boek lees ik een wens voor...

Fijne zomer!
Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl

(bron foto: flickr https://www.flickr.com/photos/simon_cocks/4867695239)

10 comments on “Een dik boek voor de zomer…
 1. Avatar Ronald Heins schreef:

  Ik lees deze zomer 2 boeken van Rachel Joyce, ‘De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry ‘ en ‘De dag dat de tijd stil stond’.

 2. Avatar kleeblatt schreef:

  Ik weet niet hoe ik het moet zeggen maar ik voel me bij mijn kerk .nl echt bij vrienden ik wens u ook een hele prettige zomer. Ik lees het hele jaar door en veel.Groetjes van Maria.

 3. Avatar Mark schreef:

  Hallo. Het wordt voor ons een bijzondere zomer omdat we naar Arnhem gaan verhuizen. We gaan tussen door een midweekje naar zee en hoop daar te kunnen ontspannen en wat autobladen te lezen.

 4. Avatar Marijke schreef:

  Ik keek op naar hoge bergen, waar…..waar bent U,… Heer ? Sneeuwwitte toppen oogverblindend schoon. Heer U bent aan mijn zijde, op de weg gaande u tegemoet. U ziet waar ik ga of sta , mijn hulp en beschermer. Het licht van alledag als warme deken uitgespreid . De nacht met duizend twinkelende sterren uw schermend licht. Duisternis verdreven door uw Geest voor nu tot in eeuwigheid.

 5. Avatar Marijke schreef:

  Ja wat voor een boek las ik deze zomer zeker geen dikke pil ik nam wederom voor de tweede keer een boekje mee. Wat ik nog steeds niet geheel uit gelezen heb. Gesloten huis/ Nicolaas Matsier. Dat kwam zomaar toevallig op mijn pad. Het is boeiend !! Terwijl ik lees, voor mij een geheel ander verhaal… telkens vanuit mijn herinneringen voorbij marcheert.

  • Avatar Fred Omvlee schreef:

   Mooi Marijke, dank je: klinkt inspirerend!

   • Avatar Marijke schreef:

    Het inspireerde mij net als Psalm 121 die jij voor las. Er gebeuren zo maar onverwachte momenten van je geborgen voelen. Ik merk dat die Psalm mij bijzonder aansprak vandaar mijn schrijven.Hij behoed je voor het kwaad. ook dat is zo bijzonder . Ik voelde het heel duidelijk afgelopen week, God is nabij. Meer dan dat ik het kan verwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

19 juli 2015
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief