Een kerk voor vandaag & morgen

Jij bent als bezoeker van MijnKerk.nl bezig met een historische vernieuwing: jouw eigen kerk vormgeven.

Waarin aan de ene kant de oude, onveranderde boodschap staat: God houdt van mensen, houdt van jou. Aan de andere kant is daar jouw situatie: uniek. Met vragen, met dankbaarheid, met twijfel, met zorgen, met plezier. In de kerk van vandaag en morgen zoeken we naar de vorm waarin we God, jou en de ander in een inspirerende vorm gieten. Zaterdag 9 november vond Kerk2013 plaats, waarin vanuit allerlei hoeken werd nagedacht over de kerk van vandaag en morgen. Hoe zou die kerk er volgens jou uit moeten zien? Hoe zouden bijeenkomsten er uit kunnen zien? Laat jouw ideeën horen! Want de kerk bestaat niet uit stenen (of bytes 🙂 maar uit mensen.
Voor deze week wens ik je dezelfde zegen toe die ik uitsprak op Kerk2013:
de liefde van God, de genade van Jezus Christus en de gemeenschap van de Heilige Geest, is met jou, met mij met ons allen!