Waar hoop je op in de herfst?

De herfst is begonnen. Met veel gezelligheid binnen. Maar ook met storm, regen, drukte, stress… En met herinneringen aan verlies bij het vallen van het blad. Waar hoop je op in de herfst?

Tekst gaat hieronder door

 

Waar hoop je op in de herfst? Ik kan aan het begin van de herfst best somber worden.  Het bepaalt me bij verlies. En de kou en de wanorde die ik in het stormachtige weer voel, helpen daar niet echt bij. In mijn geloof kan ik iets terugvinden dat me hoop geeft. Het leven gaat door. De liefde gaat door. De liefde zal nooit vergaan.

Een heel fijne zondag!

One comment on “Waar hoop je op in de herfst?
  1. Avatar mar schreef:

    ik ga er elke zondag opuit en weet uit ervaring dat het eigenlijk maar zelden heel de dag regent, dus het is zaak de goede momentjes te pakken en je kan je wapenen tegen de regen en somberheid door altijd de positieve puntjes te pakken en zien, een kunst die soms bijna onmogelijk lijkt maar toch meestal mogelijk is. Herfst is de prachtigste tijd met heerlijke geuren en kleuren, ik kan niet kiezen welke tijd het mooist is maar de herfst voor mij misschien toch wel. In de herfst van je leven ben je ook anders dan in het voorjaar, je weet wat belangrijk is idd de liefde en leeft daar naar. In het voorjaar zit al de kracht in de groei en bloei, herfst tijd om daarvan te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit verhaal:
Otto Grevink

Geschreven door:

8 oktober 2017
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief