Kruis dragen

Hoe draag jij jouw kruis of dat van een ander? Dominee Janneke Nijboer vertelt over het dragen van een kruis, letterlijk bij The Passion, maar ook figuurlijk in jouw leven.
dominee Janneke Nijboer
janneke@mijnkerk.nl

One comment on “Kruis dragen
  1. Avatar Willy van Kampen schreef:

Janneke, dank voor je woorden die je gezegd hebt in je preek. Mijn man en ik waren ervan onder de indruk. Het kruis van een ander bij je eigen kruis dragen maakte duidelijk hoe moeilijk dat kan zijn.

1 Pings/Trackbacks for "Kruis dragen"
  1. […] Het is beter als je zelf oordeelt, maar…: is het niet te lang(dradig) geworden…, zijn onze gezichtsuitdrukkingen niet te ernstig voor de boodschap van Pasen…., en is het geheel niet te statisch – (een bezwaar dat ik heb bij de Mijnkerk-filmpjes)?? […]