Maria in de Sorry-Limousine

Wat zou Bert Van Leeuwen Maria aanraden als ze in de Sorry-Limousine zou stappen? Tijdens de opnames van Kerstfeest op de Dam 2016 mocht dominee Janneke Nijboer hem deze vraag stellen.
Wat zou jij tegen Maria gezegd hebben?

Welke raad zou Bert van Leeuwen aan Maria geven als ze bij hem in de Sorry-Limo zou stappen? Tijdens de opnames van Kerstfeest op de Dam 2016 mocht dominee Janneke Nijboer hem deze vraag stellen.

Ook de vraag: Waarom Kerst? stelde ze in het kader van de filmpjes die wij hebben gemaakt voor #socialkerst, de eerste live kerst-avondviering op facebook van @MijnKerk.nl. Je kunt de kerst-avondviering volgen op 24 december vanaf 20.30 uur op de facebookpagina van MijnKerk.nl

De uitzending van Kerstfeest op de Dam 2016 van de Evangelische Omroep is op zondag 25 december op NPO1 rond 20.25 uur.