Mijn mooiste Maria

Mei is Maria maand. Dominee Janneke laat een bijzondere Maria zien. De moeder van Jezus is voor heel veel mensen een troost. Zij weet hoe het is om een kind te verliezen en diep verdriet te hebben. Maria is een lieve moeder waar iedereen bij terecht kan.  Wat heb jij met Maria?
Het verhaal over Jezus in de tempel kun je teruglezen in het evangelie van Lucas aan het eind van hoofdstuk 2

3 comments on “Mijn mooiste Maria
  1. Avatar Mar schreef:

Dank je wel voor het kaarsje. Bij Mijn schoonmoeder had Maria een grote rol in haar geloofsbeleving, zeg gerust de grootste ze was katholiek. Bij mijn weten mocht dit bij ons niet zo.

2. Avatar Lineke schreef:

Jammer dat er zoveel uit de Prot. kerk is weggevallen…waaronder Maria, de kaarsjes etc…

• Avatar Janneke Nijboer schreef:

Ja, Lineke er is veel weggevallen, maar ik merk ook steeds meer openheid voor zoiets als een kaarsje branden. Ik ben blij dat als protestantse MijnKerk.nl wij daar zonder problemen ruimte aan kunnen geven.