MijnKerk.nl bestaat één jaar!

Hoera, MijnKerk.nl bestaat deze week één jaar! Vier en doe mee.

Bedenk wat jij zou kunnen of willen organiseren. Bekijk meer info op deze pagina.
Wij zijn blij en dankbaar voor wat we het afgelopen jaar allemaal hebben meegemaakt met jou en iedereen die ons bezocht.
Ik wens jou een gezegende week toe!
Tot ziens,
dominee Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl

11 comments on “MijnKerk.nl bestaat één jaar!
  1. Avatar monique schreef:

van harte gefeliciteerd met dit eerst jaar.. en gods wijze en onmisbare zegen op het komende jaar.. bedankt voor alles voor uw woorden uw gebeden .ga zo door ..groetjes en een fijne zondag

monique

• Avatar Fred Omvlee schreef:

Dank je wel, Monique, jij ook bedankt voor jouw steun dit jaar en ik wens je zegen voor jou en je gezin!

• Avatar monique schreef:

DANK U WEL..GA VOORAL DOOR MET DIT WERK. ga door met afgedwaalde schapen, terug te leidden naar die herder die trouw op hen wacht…. nogmaals dank voor de vele woorden de gebeden de moed en het vertrouwen,,,, ook al is mijn kijken op mijn kerk heel weinig door vele omstandigheden,,, ik voel me verbonden…. en ben blij en dankbaar dat dit huis van god 24 uur per dag open staan voor antwoorden hoop moed en lering….
        ‘k Heb andren al de rechten van Uw mond
        Met lust verteld, hen vlijtig onderwezen.
        Uit al den schat van ‘t grote wereldrond
        Is nooit de vreugd in mijn gemoed gerezen,
        Die ‘k steeds in Uw getuigenissen vond,
        Door mij betracht, en anderen aangeprezen.

• Avatar Fred Omvlee schreef:

Hier word ik even stil van, Monique, heel veel dank!

• Avatar monique schreef:

dat ik dat nog eens voor elkaar mag krijgen dominee fred stil… nee ik meen ieder woord oprecht, ik schrijf nu vanuit mij zelf kijken naar een jaar geleden..wilde van god en gebod van kerk mensen niets meer weten, en toen was daar de lansering. heb alles gevolgd. heb mee gebeden mee geleefd mee gevierd. u weet wat er allemaal heeft gespeeld afgelopen jaar en nog steeds, door u ben ik god maar ook de kerk mensen weer gaan vertrouwen, ik durfde mijn handen weer te vouwen.. door uw woorden uw houvast ging ik weer verlangen naar de gebeden van mijn geliefde opa en oma.. ging ik verlangen naar het woord en daarom ben ik u dankbaar… u kent me een klein beetje. misschien wel beter dan ik mezelf ken.. uw god.. het woorden door HEM tot u gesproken u heeft me hierdoor toch verwachting gegeven. dat het ook voor mij nog mogelijk was… een schaapje te worden van die herder..u neemt alle drempels van de kerk weg u laat een ieder binnen komen die er naar verlangd naar rust moed en kracht… en ook al spreken we elkaar niet zo heel vaak meer. toch denk ik er vaak aan terug… dank u wel..
            Gedenk aan ‘t woord, gesproken tot Uw knecht,
            Waarop Gij mij verwachting hebt gegeven;
            Dit is mijn troost, in druk mij toegelegd,
            Dit leert mijn ziel U achteraan te kleven;
            Al ‘t geen Uw mond aan mij had toegezegd,
            Gaf aan mijn hart vertroosting, geest en leven.

2. Avatar Rene de Koeijer schreef:

Gefeliciteerd met één jaar MijnKerk.nl. Wat een mooi initiatief! Ik wens iedereen die bij MijnKerk.nl betrokken is veel succes toe. Op naar het tweede jaar!

3. Avatar Ad schreef:

Van harte gefeliciteerd. Jullie hebben velen steun gegeven en blij gemaakt met dit succesvolle initiatief dat duidelijk in een behoefte voorziet!

4. Avatar Truus schreef:

Alweer een jaar geleden dat ik mijn Kerk.n.l heb ontdekt een fijn medium waar we kunnen troosten of troost ontvangen in de vorm van een kaarsje of gebedsvraag de mooie blogs ik kan er zoveel over zeggen voor mij voelt het vertrouwd en ik hoop er nog heel lang van te mogen genieten dus Dominee Fred ga zo door Proficiat voor U en alle medewerkers die er voor zorgen dat dit groot kan worden,dank daarvoor.
    Truus.