MENUMENU

Ben jij ook zo bang?

Het is een week na Pasen. Veel mensen hebben uitbundig gevierd dat Jezus is opgestaan. Maar hoe is het een week later? Geloof je het nog steeds? Hoe was dat eigenlijk voor de leerlingen van Jezus? Dominee Janneke vertelt over twijfel en angst. 

Het verhaal waar ze het over heeft kun je in de bijbel vinden bij Johannes 20 vers 19 tot en met 23.

Een reactie op “Ben jij ook zo bang?
 1. Marijke Bezemer van Doorne schreef:

  Ineens gebeurde het, totaal niet verwacht deuren gingen open na lange tijd. De zon kon naar binnen schijnen. Net als dat de luiken geopend werden in het gesprek. En aan het licht kwam een verborgen talent, borrelde op. Ik mocht het menig maal delen en dankbaarheid ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

23 april 2017
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars