Stel je vraag

Vandaag begint dominee Otto met zijn werk voor internetkerk MijnKerk.nl. Via Skype doet hij samen met dominee Janneke een oproep. Welke vraag heb jij, die wij in een filmpje kunnen beantwoorden?
Je kunt hieronder reageren, of mailen naar Otto@mijnkerk.nl, of Janneke@mijnkerk.nl

5 comments on “Stel je vraag
  1. Avatar caroliene schreef:

Hoe kom je tot een aansprekende preek?

2. Avatar Annemiek schreef:

Hoe kun je toch iets van God zien als Hij heel ver weg lijkt?
    Mag je boos zijn op God?

3. Avatar Mar schreef:

ik stel deze vraag omdat ik niet echt veel antwoorden vond op mijn vragen hierover, maar kunnen jullie iets vertellen over vriendschap met iemand van andere sexe, terwijl je getrouwd bent.

4. Avatar Noortje schreef:

Ik wil het geloof meer een plek in mijn leven geven. Ik lees een paar keer per week uit de bijbel met daarbij een dagboekje, volg mijnkerk.nl en probeer te bidden. Ik vind het lastig om de verbinding met God te ervaren en steun te vinden in de bijbel en het bidden. Hebben jullie voor mij advies?

5. Avatar Marijke schreef:

Beste dominee Janneke en dominee Ton. Geloof, Hoop en Liefde. De kern van mijn geloof is, dat ik geloof en ervaar dat God mijn stuur is. dat zijn Geest zuurstof geeft om het tegengas te weerstaan. Op weg te mogen gaan met zijn Woord als kompas. Eerst was ik best verwonderd. Help mij Heer vroeg de vader voor zijn zoon in Marcus. Alles is mogelijk voor wie gelooft. Ik geloof Heer, kom mijn ongeloof te hulp. Hebben jullie beide ervaren wat er gebeurd als je zuurstof in je longen geblazen krijgt? Je bij de hand gepakt wordt
    je gedragen voelen. Gods Geest werkelijk je helpt als steun in de rug.