Te gast bij Hour of Power: over Mijn Kerk en God

Vandaag deel ik graag het interview dat Jan van den Bosch van Hour of Power met mij had over mijn werk met militairen, met internetkerk Mijn Kerk en de Top2000 kerkdienst, temidden van de kerkdienst vanuit de Chrystal Cathedral. (FO)

9 comments on “Te gast bij Hour of Power: over Mijn Kerk en God
  1. Avatar Gerrit Slopsema schreef:

Het interview van Jan v.d Bosch met Fred Omvlee heeft me diep ontroerd vooral als het gaat om jonge mensen die open staan voor het geloof en de kerk FB is daar een goed hulpmiddel voor,ik hoop dan ook dat veel mensen de moeite gaan nemen om dit interview te beluisteren.

2. Avatar monique schreef:

ik in eigen bewoording. denk.. dat deze dominee met zoveel liefde kan praten in zoveel liefde om ons mensen heen kan staan, omdat deze dominee weet wat voor ellende ziekte verdriet er in de wereld te beleven valt… en omdat je deze drempel zo laag houd durf ik langzaam maar zeker iets verder weer die kerk drempel over te gaan,,ga zo door want je doet goed werk!!!!… en je zegen raakt me iedere keer weer als ik er door heen zit in wat voor dag dan ook… ga ik door.. omdat die zegen ook over mij wordt uit gesproken….

• Avatar Fred Omvlee schreef:

Dank je, Monique, dit raakt mij dan weer!

• Avatar monique schreef:

ook dit antwoord geeft met het gevoel dat je een herder bent ook voor afdwalige schapen, toen ik vanmiddag de kerkdienst mee luisterde. wat soms niet helemaal ging omdat het geluid niet zo heel hard stond,, toen raakte mij dat,, hoe eenvoudig hoe lief hoe wel gemeend jij met alle schapen om gaat,, dat je er niet boven gaat staan maar dat je in het midden staat,. ik vind dat je als je luistert als je spreekt straald, en dat raakt mij dan weer. ik kom steeds meer die drempel over ik ben er nog lang niet zal nog veel hoogtevrees moeten overwinnen maar ik weet het zeker dat met mensen zoals jij,, met jouw god.. kom ik er wel komt ons gezin er wel.. ook onze kleine kinderen,, ook ons zorgen kind,.. te weten dat jouw zegen ook uit gesproken wordt voor ons… het zijn misschien maar woorden maar ik meen ieder woord je kent me een heel klein beetje denk ik… laat ik het zo schrijven, was onze maar zo;n herder als jij…

3. Avatar Truus schreef:

Hour of Power ik heb er vaak naar gekeken zelf katholiek opgevoed maar vind niet wat ik zoek nu ik mijn kerk heb ontdekt lees en hoor ik wat ik wil voelen het gevoel dat ik er mag zijn en god mij niet laat vallen omdat ik ben gescheiden het kaarsje wat jij Fred elke week laat branden brand ook voor mij ik hoef niet alleen te zijn God houd mij vast en raapt me op als ik val, vandaag steek ik een kaarsje op voor jou Fred ga zo door ik blijf je volgen.

4. Avatar Rene de Koeijer schreef:

Mooi gesprek!