Bijna 3 jaar geleden werd deze eerste online preek van dominee Fred Omvlee op MijnKerk.nl geplaatst. Een tijdloze preek. Deze week nemen we afscheid van Fred. Vanochtend kijken we terug naar hoe het ooit begon. Met deze online preek, zittend in een boom.

Voor deze eerste preek klom Fred in een boom. In de afgelopen jaren heeft hij ons mee genomen naar zijn huis, mee op zee als predikant bij defensie, hij wandelde door zijn woonplaats.. Welke preek van Fred is jou het meest bijgebleven?

Op ons Youtube-kanaal kan je alle preken van zowel Fred als Janneke Nijboer terug zien.

One comment on “Terug naar het begin
  1. Avatar Jose schreef:

Dank u wel Fred, voor mijnkerk en voor uw inspirerende verhalen. Ik ben geraakt en daar ben ik dankbaar voor. Groet Jose