Thuiskomen…

Hoe was de afgelopen tijd voor jou? Op vakantie, of thuis? Deel iets met ons van jouw zomer. Dominee Fred Omvlee steekt een kaarsje aan en spreekt een zegen uit.

2 comments on “Thuiskomen…
  1. Avatar monique schreef:

    de eerste week waren we als gezin compleet. leuke dagjes uit geweest pretparken bezocht,, tot donderdag mijn lichaam stop zei en goed stop ook. pretnison neus puf andere pufs en bed rust tot op de dag van vandaag vechtend om lucht.. liggend op bed ga je dingen bedenken ga je zuchten naar om hoog. ja die weg begin ik weer te vinden ook al voor deze benauwdheid merkte ik dat het beter ging god te zoeken en ook te vinden.ik lag gekneld in banden van den dood daar ik alle troost. deed missen ik was benauwd en riep den heere ootmoedig aan.. vanavond brengen we onze oudste weer terug na karakter… heftig weer na een geweldige week. morge hopen we als gezin een midweek naar landal te gaan.. kijken er naar uit.. hoop dat ik mee kan gaan trap lopen is nog te vermoeiend..praten lukt nog niet..ik vind het heerlijk om weg te gaan maar idd die eigen geuren van eigen huis je eigen bed, de foto;s maken het ook wel weer fijn om thuis te komen..bedankt ook dit maal voor uw zegen merk aan mezelf dat ik het hoofd buig als die woorden klinken.. wens u alleen een geweldig goede week toe. vol liefde vol warmte vol gezondheid en vol genade..

  2. Avatar m. schreef:

    Wij zijn thuis gekomen met de wetenschap dat we in deze vakantie echte vrienden hebben gemaakt en dat was een heel mooi gevoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

10 augustus 2014
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief