Wat ga jij loslaten?

Dominee Janneke Nijboer vertelt over haar vakantiegevoel en hoe je soms, net als Jezus die een buitenlandse vrouw ontmoet, ideeën loslaat. Wat ga jij loslaten deze vakantie?

One comment on “Wat ga jij loslaten?
  1. Avatar Reinder Koornstra schreef:

    Ik heb, eerlijk gezegd, nooit dat gevoel gehad om iets te moeten loslaten in de vakantie. Maar ik laat, vakantie of niet, net zo gemakkelijk los als ik iets aanpak. En omdat ik altijd vroeger opstond dan de rest van de familie, heb ik in de vroege ochtenduren altijd veel gestudeerd, en één zomer zelfs een studieboek van 1500 bladzijden doorgewerkt. Later computerprogramma’s geschreven, en nog later boeken. Nu blijf ik gewoon in de vakantie bloggen zonder het gevoel te hebben daarmee ons vakantiegevoel te bederven. Want is echte vakantie niet dat je alles kunt doen, maar dat niets hoeft? En in deze moderne tijd laat je, met smartphone of tablet, immers helemaal niets achter?
    In deze vakantie moet in ieder geval de tuinkast in elkaar gezet worden, én het nieuwe beleidsplan van onze gemeente in de steigers worden gezet. Morgen beginnen, en ik laat zelfs ‘MijnKerk.nl’ niet achter….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

12 juli 2015
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief