Wat mij raakte deze week…

Het was die foto deze week die mij raakte, van het jongetje dat was aangespoeld op het strand. Ik laat hem niet zien, maar vertel in dit filmpje wat het met mij deed.
dominee Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl

3 comments on “Wat mij raakte deze week…
 1. Avatar Marijke schreef:

  Dag Fred.
  Wat kan ik doen vroeg je je af. Laten we samen bidden en God om hulp vragen. God hoort en spreekt. van de week was ik in Kamp Westerbork. Daar werd ik stil. Een koffertje van Anna Maria het meisje met de hoofddoek .
  Aad Wagenaar hielp mij uit de droom.

 2. Avatar Marijke schreef:

  Er gebeurde meer. Sloeg mijn Bijbeltje open. En belande bij Job hoofdstuk 33.Laten we niet vergeten wat we voor elkaar kunnen betekenen. Is het niet opgevallen dat het Exodus is ten voeten uit. Stel je eens voor, in 2 minuten een koffer in pakken. Wat zou je mee nemen? Een vrouw nam een bijbeltje mee. Ellie en zij sloeg hem zomaar open. Ik deed het zelfde en belande bij Job. 33. Voor God zijn wij elkaars gelijken. We zijn uit leem gevormd. Laat angst voor mij je niet verlammen. God omarmt ons en geeft middels zijn Geest wijsheid, Laten we samen bidden.

 3. Avatar Marijke schreef:

  Wat raakt mij deze week,wat raakt mij heel diep. Rijen mensen verhandeld,bekocht. Achter nieuwe rollen prikkeldraad. Ronddolend op straat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

6 september 2015
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief