Wat zijn jouw wensen en verwachtingen?

Het jaar 2015 is begonnen vol drama voor de wereld. Maar toch even terug naar jouw eigen leven: wat zijn jouw wensen en verwachtingen...? Ik vertel over onze plannen voor MijnKerk.nl en geef je een zegen mee...

De Heer zij vóór je, om je de juiste weg te wijzen.

De Heer zij áchter je, om je in de armen te sluiten en om je te beschermen voor gevaar.

De Heer zij ónder je, om je op te vangen als je dreigt te vallen.

De Heer zij ín je, om je te troosten wanneer je verdriet hebt.

De Heer zij óm je héén, als een beschermende muur, als anderen over je heen vallen.

De Heer zij bóven je, om je te zegenen.

Zó zegene jou de almachtige God,- vandaag, morgen, dit jaar en tot in eeuwigheid. Amen.

dominee Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl

3 comments on “Wat zijn jouw wensen en verwachtingen?
  1. Avatar Truus schreef:

Dominee Fred ik dank u voor deze mooie woorden voel mij geborgen door deze mooie tekst mijn Zondagochtend is goed
    begonnen.

2. Avatar Sabien Bolsius schreef:

Beste Fred, bedankt voor je gevoelige woorden! Mijn zondagmiddag is weer eentje die glans geeft,
    Leuk dat er bijeenkomsten komen! Maar hoe kom je deze te weten! ? Ik heb geen Facebook meer . En hoe zit het met de organisatie wat betreft “het kruis” dragen?
    Vriendelijk groet

3. Avatar mar schreef:

Die meetups is wel een leuk idee, maar waar ik woon wordt niet vaak wat georganiseerd