Jezelf ontwikkelen, zo veel mogelijk nieuwe ervaringen opdoen, de wereld ontdekken… Waar vind je de rust om even stil te staan en wat dieper te kijken? 

Reisgenoten is een beweging van mensen die hun leven meer inhoud willen geven en bewust willen leven. Niet alleen, maar door elkaar te ontmoeten en on the road te gaan. Reisgenoten geeft geen kant-en-klare antwoorden, maar haalt inspiratie uit de rijke, oude bronnen van het christelijk geloof. 

Samen op reis

Samen gaan jullie op een reis die bestaat uit drie interactieve bijeenkomsten. Dit zijn sessies van ongeveer twee uur, waarin jullie samen zoeken naar inspiratie rondom onderwerpen als eenvoudig leven, duurzaamheid of geloofsverlies. Aan de hand van opdrachten, oefeningen en rituelen zoeken Reisgenoten hun eigen weg, maar dat doen ze samen.

Reisleider gezocht

Ken jij mensen die af en toe twijfelen of ‘dit alles is’? Die even stil willen staan in hun drukke leven? Reisgenoten geeft je inspiratie om een echte ontmoeting op gang te brengen. In onze Reisboxen vind je per thema een uitgewerkte handleiding voor drie bijeenkomsten, met voldoende ruimte om je eigen invulling te geven aan een thema. Als Reisleider maak je het mogelijk dat anderen kunnen ontdekken wie zij zelf zijn, hoe ze in het leven staan en wat ze wel (of niet) geloven. Met wie ga jij op reis?

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.