Verbreek de stilte voor LHBT’ers (+ video)

Op zondag 17 mei 2020 is het de internationale dag tegen homofobie en transfobie. We staan dan stil bij de uitsluiting en discriminatie die plaatsvindt op grond van seksuele identiteit of gerichtheid. Het thema dit jaar is de stilte doorbreken. In dit filmpje vertelt Wilco Snippenberg van LEV waarom dit thema hem zo aanspreekt en wat stilte doorbreken voor hem betekent.


Allemaal één in Christus

In een aantal kerken is vandaag extra aandacht voor de internationale dag tegen homofobie en transfobie. Zij laten zich inspireren door een Bijbeltekst uit Galaten 3, waarin staat dat we allemaal één in Christus zijn. Meer weten of online vieren? Ga bijvoorbeeld naar de website van de  Oranjekerk Amsterdam, Protestantse Gemeente Lexmond of Wijdekerk.  

Welke stilte wil jij doorbreken? En stilte in jezelf of naar anderen? Hoe doe je dat en waar doe je dat? Ik ben benieuwd, laat het me weten in de comments.

One comment on “Verbreek de stilte voor LHBT’ers (+ video)
  1. Avatar Margaretha schreef:

    Dag Greet, wat moet het verschrikkelijk moeilijk voor jouw kleinkind zijn geweest dat ze van binnen anders was dan de buitenwereld dacht.. Natuurlijk is het even wennen voor de omgeving, maar wat is er mooier dan een (klein)kind dat tot haar recht komt?

Deel dit verhaal:
LEV

Geschreven door:

Thema: Mijn relaties
16 mei 2020
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief