Laat je inspireren in de Bibliotheek! – weekendtip

MijnKerk.nl deelt iedere zaterdag een suggestie voor iets leuks met je. Vandaag een tip om te doen en te herhalen!

Inspiratie in de Bibliotheek

De bibliotheek is een geweldige plek om je te laten inspireren. Tegenwoordig is naar de bibliotheek gaan gewoon een uitje. Althans, in de grotere bibliotheken is dat vaak het geval. Zij bieden naast boeken ook allerlei presentaties en cursussen,  soms kun je er zelfs chocolademelk en appeltaart krijgen!

Proberen

Houd je van lezen? Dan is een pleidooi voor de bibliotheek waarschijnlijk overbodig. Maar ben je nu niet zo’n lezer vanuit jezelf, neem er dan toch eens een kijkje! Misschien kun je het combineren met een wandeling? In de bibliotheek kies je vaak andere boeken dan als je ze koopt. Dit komt omdat ‘proberen’  in de bibliotheek niet zo kostbaar is! Ben je nu geen lid… de meeste bibliotheken hebben wel een lekkere leunstoel staan…

4 tips:

• Waar wil je heen komende zomer? Haal een reisgids!
  • Het is de maand van de spiritualiteit: waarschijnlijk staan er veel interessante titels uitgestald!
  • Probeer een jeugdboek!
  • Ga over twee weken weer 🙂